Hvorfor et Demokratisk TalentLAB?

Del på:

For få unge i beslutningslokalerne

Der er over 20.000 demokratiske virksomheder i Danmark. De står for din varme, el, vand, bolig, bankforhold, forsikringer, indkøbsmuligheder, fødevarer og meget mere. Men vigtigst af alt, så sikrer de dig indflydelse.

Næsten alle danskere er medejere af en eller flere demokratiske virksomheder. Som medejer kan du deltage, stille op og få demokratisk indflydelse på vigtige samfundsforhold. Men mange danskere er ikke klar over det, og kun få benytter deres ret til at være med til at bestemme. Det gælder især unge.

For et bæredygtigt generationsskifte

Demokratisk TalentLAB skal sikre et bæredygtigt generationsskifte i de virksomheder, vi ejer sammen, ved at få de unge ind i beslutningslokalerne.

Derfor rækker vi ud til dig, der er mellem 20-40 år, og som er nysgerrig på at deltage og engagere dig i de virksomheder, du er medejer af. Du får gratis adgang til et af Danmarks stærkeste ungenetværk såvel som kompetencer, unik viden og konkret medejerskab i forandringen af vores samfund

Vi giver plads til at lære og udvikle konkrete kompetencer, som gør DIG i stand til at stille op til valg i bestyrelser, råd og repræsentantskaber i de demokratiske virksomheder, som du allerede er medejer af. 

Er Demokratisk TalentLAB noget for dig?

Demokratisk TalentLAB er noget for dig, hvis du:

  1. Gerne vil gøre en forskel og går rundt med drømmen om at engagere dig i demokratiske virksomheder og foreninger.
  2. Allerede engagerer dig demokratisk i en bestyrelse, råd eller repræsentantskab


Uanset din baggrund hjælper vi dig. 
Demokratisk TalentLAB klæder dig på, inviterer dig til netværk og tilbyder dig værktøjer til at indgå i medlemsdemokratiet i en demokratisk virksomhed eller forening, så du kan være med til at skabe retning for nogle af landets største virksomheder. I netværket indgår du med andre unge på tværs af uddannelser og baggrund. 

I Demokratisk TalentLAB får du kompetencer, unik viden og konkret medejerskab i forandringen af vores samfund. Som deltager i Demokratisk TalentLAB deltager du for eksempel i workshops og oplæg om blandt andet bestyrelsesarbejde og struktur, samtidig med, at du får mulighed for at møde og snakke med repræsentanter fra nogle af landets største demokratiske virksomheder. 

Bliv en del af Demokratisk TalentLAB

Bliv klædt på til at engagere dig og få indflydelse i nogle af Danmarks vigtigste virksomheder og organisationer. I Demokratisk TalentLAB får du kompetencer, unik viden og konkret medejerskab i forandringen af vores samfund. Meld dig til, så modtager du løbende unik viden, nyheder og får tilbud om gratis deltagelse i netværk, undervisning og events.

Har du spørgsmål?