Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Styrk din stemme med Talerskolen Røst – Workshop i Aarhus

23. april kl. 16:00 - 18:30

Demokratisk TalentLab X Talerskolen Røst

Vil du styrke din evne og dit mod til at tage ordet, når det gælder? Så kom med, når Talerskolen Røst guider til at mærke og finde din stemme.

I medlemsdemokratiet er stemmen det bedste redskab til indflydelse. Derfor er det vigtigt at føle sig selvsikker og rustet til at bruge sin stemme og tage ordet både i hverdagen og i større forsamlinger. Workshoppen afholdes d. 23. april 2024 kl. 16-18.30 i Kedlen på Godsbanen og er gratis og åben for alle uanset om du har holdt tale mange gange eller ikke har prøvet at tage ordet endnu.

Inden workshoppen er der et kort oplæg om mulighederne i Demokratisk TalentLAB. Vi slutter aftenen af med vegetarisk fællesspisning, for dem der har lyst. Du kan komme alene eller tage en ven med. Der er dog et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig allerede nu!

 

Kort om Røst

Røst er en talerskole og en talerfestival, der har til formål at styrke unges mod og evner til at tage ordet. Med den klassiske tale som ramme og metode klæder Røst en generation af unge på til at bruge deres stemme, ytre deres meninger og blande sig i den offentlige samtale. Røst arbejder på at styrke unges retoriske og demokratiske selvtillid og tilbyder en platform for at få unges stemmer hørt. Røst er et samarbejde mellem Vallekilde Højskole og Ungdomsbureauet.

 


Tilmeld mig

Detaljer

Dato:
23. april
Tidspunkt:
16:00 - 18:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Kedlen, Godsbanen
Skovgaardsgade 3
Aarhus, 8000 Danmark